Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/fogorvosinfo.hu/httpdocs/index.php on line 259
Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika
Fogorvos­Info.hu  |  Telefon: (1) 252-1421  |  Fogorvos E-mail | Fogorvos
KÉRDEZZ! A fogorvos válaszol!

 

Fogászati Kártya szabályzata

Érvényes 2010. október 15-tőlÖn is önfeledten szeretne mosolyogni?! Mi segítünk! Most nem csak orvosaink

szakértelmével, de az anyagiak terén is hozzájárulunk álma megvalósításához!

Kedves Páciensünk!A Fogászati Kártya (továbbiakban: kártya) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!


Hogyan és hol használható a Fogászati Kártya?


A kedvezményekre való jogosultságot a Fogászati Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/b.) rendelőjében végrehajtott kezelések során használható, időkorlát nélkül.


A kedvezmények ismertetése:


A kártya felmutatásával Ön:


 • 10 % kedvezményre jogosult minden fogászati kezelésünk mindenkori árából, mely árak a www.fogorvosinfo.hu , valamint a www.kiwadental.hu oldalakon tekinthetők meg,

 • az első (ingyenes) konzultáció alkalmával teljesen ingyen panorámaröntgent készítünk,

 • igénybe veheti eseti kedvezményeinket,

 • minden friss információról, kedvezményről tájékoztatjuk Önt,

 • minden évben kis ajándékkal kedveskedünk Önnek, személyes átvétellel.


Hogyan lehet Fogászati Kártyához jutni?


A kártyához kizárólag igénylés során lehet hozzájutni. Az igényléshez szükséges adatlap megtalálható a www.fogorvosinfo.hu, valamint a www.kiwadental.hu oldalainkon. A kártya teljesen INGYEN igényelhető!

A kártya a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika rendelőjében személyesen vehető át, előzetes időpont egyeztetés után! A klinika címe: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/b. , időpont egyeztethető az 1/ 252-14-21- es telefonszámon.


Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

  - A kártya pótlása, illetve cseréje a Kiwa Dental Fogászati és Fogtechnikai Magánklinika rendelőjében történik, ahol a Páciens az új kártyát az adatlap kitöltése után azonnal átveheti.

  - Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a klinika nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

  - A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé.

  - A kártya pótlása, illetve cseréje szintén ingyenes.

EGYÉB SZABÁLYOK


A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:

  - Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Páciens elfogadja a Fogászati Kártya Szabályzatában leírtakat.

  - Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

  - A kártya másra át nem ruházható.

  - Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Kiwa Dental Kft. jogosult az illető magánszemély részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

  - A Kiwa Dental Kft. jogosult a Fogászati Kártya szabályzatát a Kártyatulajdonosok beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a kezelések helyszínén, illetve a www.fogorvosinfo.hu honlapon.

  - A Fogászati Kártya nem fizetőeszköz.


Adatok kezelése és védelme:


A kártya adatlapjának kitöltésével a Páciens hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Kiwa Dental elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a fogászati szokások kiértékelése, a páciensek igényeinek jobb kiszolgálása, valamint a Kártyatulajdonosok hatékonyabb tájékoztatása a kezelési lehetőségekről, újdonságokról. Az adatokat a Kiwa Dental Kft. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A Kártyatulajdonos jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé.


Felelősség:


A Kiwa Dental Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon a Kiwa Dental Fogorvosi és Fogtechnikai Magánklinika illetékeseihez, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:


Hétfő-péntek: 9-16 óráig, bármely telefonról hívható, nem emelt díjas szám: (06 1) 252-14-21.

E-mail: info@fogorvosinfo.hu